Værktøjskasse

Er salgsplanen 2. halvår klar?

Lad os accelerere jeres salg.

Kontakt os på 21 60 35 95.

Vi vurderer din salgsfunktion og

giver dig konkrete forslag til

optimering af salget.

Se mere her

Hvorfor vælge accelerator partners?

Se mere her

Vi tager udgangspunkt i jeres situation

Vi har ikke - som så mange andre - en række faste procedurer og værktøjer, som vi anvender i alle kundesager.


Vi lytter til vore kunder og får i fællesskab kortlagt virksomhedens situation. Herefter udarbejder vi en målrettet plan for at løse virksomhedens udfordringer, og skabe øget værdi for virksomheden. Planen vil indholde forslag til hvad der skal gøres og hvordan det kan gøres - i et balanceret forhold mellem management og leadership.

 

Når du samarbejde med accelerator partners, har vi foruden vores erfaring og uddannelsesmæssige baggrund anvender vi i nogle cases en eller flere af nedenstående elementer:

 

Tilstandsrapport på din virksomhed - VirksomhedsBMI

accelerator partners udvikler et værktøj, der har til formål at give dig indsigt i, om du prioriterer rigtigt i forhold til at skabe værditilvækst. Din vurdering af, hvordan forskellige faktkorer spiller ind på værdien sammenholdes med eksperters vurdering. På de faktorer, hvor der er stor forskel i jeres opfattelse, er det værd at reflektere over, hvad du vil gøre ved det.

   

Et effektivt planlægningsværktøj - Min 60 dages forandringsplanTM

Min 60 dages forandringsplanTM er et planlægningsværktøj, der er udviklet til at skabe overblik over forandringstiltag. Værktøjet kan blandt andet skabes på en workshop. Under  workshopen udarbejder den enkelte leder første version af sin forandringsplan. Det sker med udgangspunkt i den inspiration og sparring, der gives af accelerator partners om effektiv forandringsledelse. Din handlingsplan viser, hvilke indsatser det er nødvendigt at prioritere i de kommende 60 dage - personligt, i afdelingen og på tværs af organisationen. Planen indeholder også kortlægning af "stakeholder".

 

Stafetanalysen®

Det er en alternativ forskningsbaseret kulturundersøgelse, der sætter medarbejderen i centrum.

Stafetanalysen er en metode til at afdække grundlæggende antagelser i og på tværs af organisatoriske enheder. Metoden adskiller sig fra andre analyse- og udviklingsmetoder ved at fokusere på de spørgsmål, organisationsmedlemmer stiller hinanden frem for de svar, de giver hver for sig i f.eks. spørgeskema- og interviewundersøgelser. Dermed beskæftiger Stafetanalysen sig med den rolle- og relationsbårne forståelse, der regulerer adfærden i den enkelte virksomhed.

 

Effektiv ledelse gennem målstyring - SMART princippet

Når virksomheder styrer efter mål, er det vigtigt, at målene er både nemme at forstå og motiverende for medarbejderne.SMART konceptet dækker over følgende parametre, der er med til at sikre en forventningsafstemning mellem ledelse og medarbejdere:


  • Specifikt 
  • Målbart 
  • Accepteret.
  • Realistisk 
  • Tidsafgrænset 

 


Kontakt os for en uforpligtigende dialog.

  

Accelerer din business -  vær på forkant med markedet

- din vej til at øge virksomhedens værdiKontakt mig for en uforpligtende snak:


Direktør Bjarne Grum-Jensen | Ring: +45 21 60 35 95 eller mail: bgj@acps.dk

accelerator partners aps, Usserød Kongevej 157, 2970 Hørsholm, Danmark