Om os

Er salgsplanen 2. halvår klar?

Lad os accelerere jeres salg.

Kontakt os på 21 60 35 95.

Vi vurderer din salgsfunktion og

giver dig konkrete forslag til

optimering af salget.

Se mere her

Hvorfor vælge accelerator partners?

Se mere her

Hvem er vi og hvad står vi for

Hos accelerator partners har I mulighed for at få sparring og rådgivning på såvel det strategiske som det operationnelle niveau.


Vores kompetencer og erfaring er opnået igennem mange års beskæftigelse med planlægning og implementering af strategier og salgsstrategier i såvel SME større virksomheder.


Når vi samarbejder med kunder, foregår det i øjenhøjde og med inddragelse af alle relevante personer. Vi kommer for at lytte til jeres situation og derefter udarbejde et målrettet oplæg på løsninger. Vi bidrager med et frisk syn på virksomhedens muligheder, energi, erfaring samt handlekraft i en åben og direkte dialog. Vi vurderer alle muligheder i forhold til deres attraktivitet for vore kunder og, hvor lette de er at implementere i virksomheden.


Vores værdier er:


  • Kundens interesse først
  • Respekt for det eksisterende
  • Integritet
  • Fortrolighed
  • Fleksibilitet
  • Ærlighed


Vi tror på langvarige samarbejdsrelationer, og arbejder udfra et princip om først at have fokus på at gøre de rigtige ting - og derefter lære at gøre tingene rigtigt.


Vores fakturering foregår i fastlagte faser i samarbejdet. Det giver vore kunder frihed til at stoppe en konkret sag, såfremt de vurderer, at det ikke er værdifuldt at forsætte projektet. Denne fleksibilitet beskytter vore kunders investering i forretningsudviklingen.


 

driving market momentum

- din vej til at øge virksomhedens værdi

Kontakt mig for en uforpligtende snak:


Direktør Bjarne Grum-Jensen | Ring: +45 21 60 35 95 eller mail: bgj@acps.dk

accelerator partners aps, Usserød Kongevej 157, 2970 Hørsholm, Danmark